Språk
 

Installationsmaskiner

För att skruva in skruvfundamentet korrekt krävs speciellt utvecklade installationsmaskiner som utför uppgiften snabbt och effektivt. För finkorniga och grovkorniga jordarter liksom kompakt blockig mark erbjuder Krinner en lösning som gör montaget i marken snabbt och smidigt.

 

För manuellt montage av små till medelstora skruvfundament i upp till grovkorniga jordarter.
> Mer

 

Installationsmaskinen KR 20 är speciellt framtagen för att möjliggöra montage enmansinstallationer.
> Mer

 

Enkla och snabba montage i upp till stenig mark på bara några minuter. Passande för grävmaskiner med egenvikt från 1,5-3 ton.
> Mer

 

Den kraftfulla KR 55 L30-F3 passar speciellt bra för medelstora till större projekt. Bekymmerslös installation av skruvar upp till 2 meter.
> Mer

 

Installationsmaskin KR D 55 L40-F3  är perfekt för minutsnabba installationer, med tillhörande förborrningsutrustning, i alla jordarter upp till blockig.
> Mer

 

Snabb och enkel installation i alla jordarter upp till blockig terräng. Anpassad till grävmaskiner med egenvikt från 5-12 ton. På ett par minuter är skruven på plats.
> Mer

 

Installationsmaskin KR B 250 är utvecklad för snabb och smidig  installation, med tillhörande förborrningsutrustning, i upp till blockig mark. Skruven är på plats i marken på bara någon minut.
> Mer

 

För manuell installation av små till medelstora skruvfundament i upp till grovkorniga jordar.
> Mer

 

Kontakt

 

Huvudkontor:

Krinner Nordic


E-mail: info(at)krinnernordic.com
Telefon: +46(0)46 27 26 200